fbpx

Allmänna villkor

Om sandstendesign.se/.com
Sandstendesign.se/.com är en webbplats som sköts av Bergsala SDA AB (kan även refereras till som ”SANDSTEN”, ”oss” eller ”vi”), som är registrerat i Sverige med organisationsnummer 556988-6848. Vi finns i Kungsbacka med postadress Box 10204, 434 23 Kungsbacka, Sverige. Vårt momsregistreringsnummer är SE556988684801.

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.


Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Genom att slutföra ett köp på webbplatsen omfattas din order av dessa villkor. För att ingå köpavtal med oss måste du vara minst 18 år. Vi förbehåller oss rätten att neka ditt köp av grundliga skäl som exempelvis att vi inte kan behandla din betalning eller om en vara tar slut i lager. Om din order blir godkänd och genomförd får du en bekräftelse till din mejl.

En sammanställning av din information kommer att visas innan du slutför ditt köp i kassan. Kontrollera alla uppgifter noggrant innan du genomför ditt köp då vi inte kan garantera att ändringar kan utföras i efterhand.


Priser och betalning
Priserna som anges på webbplatsen gäller alla köp som genomförs på webbplatsen. Alla priser är inklusive moms. Fraktkostnader och andra kostnader som kan tillkomma visas tydligt i kassan innan ett köp slutförs.

SANDSTEN reserverar sig rätten att ändra och uppdatera information utan förvarning, det inkluderar priser, detaljer och produktinformation som visas på webbplatsen, i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning.

Om felaktig information har angivits för den produkt du köpt, tveka inte på att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi använder oss av Klarnas betaltjänst. För mer information om Klarnas villkor, läs här. För mer information om Klarnas dataskyddsinformation, läs här.

Kampanjkoder kan inte kombineras med andra erbjudanden. SANDSTEN ansvarar inte för information som står på andra webbplatser.


Frakt och leverans
Fraktavgiften anges i kassan innan du slutför ditt köp.

Vi levererar endast inom Sverige. Dina produkter skickas från vårt lager inom 48 timmar. Normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast nästkommande arbetsdag. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Notera att vi inte garanterar någon leveranstid.

Vid mottagandet av din leverans: Syna emballaget och notera eventuella skador.

Vi förbehåller oss rätten att debitera fraktkostnader för outlöst gods som transportbolaget har sänt tillbaka till oss. Varan/varorna ligger normalt kvar hos ombud 14 dagar efter ankomst och därefter betraktas beställningen som outlöst gods. För ej utlösta varor debiteras du som kund 299 kr. Avgifterna tas ut för att täcka de kostnader som ett icke uthämtat paket innebär för oss.

Ångerrätt
Enligt lagstiftning har du som konsument 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Ångerrätten startar när du har hämtat ut ditt paket från postombudet.

Distansköplagen ger dig som konsument rätt att undersöka varans egenskaper och funktioner men tänk på att inte hantera varan/varorna mer än nödvändigt. Hanteras varan/varorna oansvarsfullt och det förekommer eventuella skador har SANDSTEN rätt till ett värdeminskningsavdrag.

Vill du utnyttja öppet köp (ångerrätt) ska du skicka ett tydligt meddelande om ditt beslut till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innehållande bilder på varan och emballagets skick, samt utförlig beskrivning till ditt beslut. Efter en granskning av varans skick tar vi ett preliminärt beslut gällande eventuell värdeminskning. Vid minsta osäkerhet angående ditt köp ska du hantera varan så pass varsamt att den går att returnera i säljbart skick.

Vill du skicka tillbaka dina varor kommer det en returkostnad på 199 kr.

Reklamation och klagomål
Skulle produkten vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet. Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara. Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

Eventuella fel och defekter ska alltid reklameras till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Om vi inte lyckas åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

Ansvarsbegränsning
Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). I händelse av myndighetsåtgärd eller underlåtenhet, ny lagstiftning, arbetsrättslig konflikt, krig eller krigsfara, större störning av allmän ordning, sabotage, extrema väderförhållanden, brand, explosion, naturkatastrof, olyckshändelse eller annan omständighet utanför vår kontroll och som vi inte skäligen kunnat övervinna eller förutse, har SANDSTEN rätt att frånträda sina skyldigheter i detta avtal. Vid sådan händelse är SANDSTEN ej skadeståndsskyldig vid skada som kunden haft.

Produktinformation
Vi reserverar oss för eventuella skrivfel på denna webbplats, samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Personuppgifter
Läs vår integritetspolicy här.

Ändringar till de ”Allmänna villkoren”
Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Lagar och tvister
SANDSTEN lyder under Konsumentköplagen och Distansavtalslagen. Läs mer om lagar och rättigheter hos Konsumentverket.


Kontakta oss
Vill du bli återförsäljare?

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Handla tryggt och säkert

Vi levererar till hela Sverige

Org.nummer: 556988-6848
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


© 2019 Sandsten Design